SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sportadmin föreningssystem

Systembyte
Föreningen har nu bytt system till Sportadmin där ni som medlemmar lättare ska kunna följa hela vår verksamhet. Gymnasterna är registrerade i det nya systemet redan och ni vårdnadshavare kommer i fortsättningen att faktureras avgiften varje termin både i medlemsappen och via mejl. Där finns det möjlighet att betala via faktura, delbetalning, kort eller swish. Det är därför av stor vikt att ni meddelar föreningen så fort ni byter mejladress då fakturan kommer vara kopplad till mejlen.

Medlemsapp
Alla vårdnadshavare måste ladda ner Sportadmins medlemsapp för att kunna se gymnasternas träningstider, faktura och andra smarta funktioner som ger er mer inblick i verksamheten. Ni loggar in i appen med er mejladress och en engångskod som skickas till er mejladress vid första tillfället. Därefter är ni alltid inloggade. Träningstillfällena dyker upp i appen när terminen startar. 

Frånvaroanmälan 

Har ditt barn inte möjlighet att komma på träningen vill vi att ni meddelar detta senast en halvtimme innan passets start. Klicka in på medlemsappen och passet och klicka i ej tillgänglig- det går även att lägga till en kommentar t.ex. om ditt barn planerar att komma sent till en träning. 

 

Medlemsappen är hittills startad för alla våra barn- , trupp- och cheergrupper.