SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö Arbetares GK
100 års jubileum 2024!

PRIDEVECKAN

NAGK- GYMNASTIK FÖR ALLA

 

Varje år deltar föreningen i prideveckan genom att visa upp delar av sin verksamhet och gå i Prideparaden med våra medlemmar. Gå med du också! 

Föreningens uppvisningar

Föreningen anordnar en uppvisning i slutet på varje termin med olika teman där gymnasterna får en chans att visa vad de har lärt sig under terminen. Ett mycket uppskattat tillfälle för familj och vänner att se flera delar av vår verksamhet. 

Hällevikslägret

Varje sommar kommer 300 gymnaster, tjejer och killar, från Småland och Blekinge till Hällevik för en veckas gymnastikläger. Dagarna fylls med fem träningspass och ett badpass i havet, precis intill lägerområdet.

All träning på Hällevikslägret sker utomhus på det stora gräsfältet mellan tallskogen och havet. Här tränas trampett, matta, airtrack, fristående, bom, barr m.m. Mellan träningspassen badas det också i havet och mat serveras av egen kökspersonal. På sena eftermiddagar/kvällar blir det bad i poolen, femkamp, disco och uppträdanden. Klockan 22.00 släcks det i barackerna och de ca 100 i personalen ser till att alla barn och ungdomar sover gott. Lägerveckan avslutas med en uppvisning för föräldrar, syskon och släkt.

Hällevikslägret är en tradition för våra gymnaster i Sydost och dit åker man gärna tillbaka år efter år!

GF Sydosts Hälleviksläger genomförs v. 30.