SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö Arbetares GK
100 års jubileum 2024!

Ledare

ATT VARA LEDARE I FÖRENINGEN

Att vara ledare i Nässjö Agk är ett roligt, givande och samtidigt ansvarsfullt uppdrag. Att vara ledare innebär att du tar ansvar för att planera och genomföra träningar av god kvalitet. Du som ledare ska även se till att varje enskild gymnast får möjlighet att utvecklas efter sin egen förmåga.  Du är ett föredöme för föreningens barn och ungdomar genom att vara delaktig i att skapa en god atmosfär för alla. En ledare i nagk är rättvis och använder mycket beröm. Det är viktigt att ledaren har god översikt över sina gymnaster/barn och ser till att alla i gruppen verkar för en god kamratanda samt att ledaren ser alla barn under passet. 

 

Detta kan du förvänta dig av din förening

  • Att du får rätt utbildning för den trupp du ansvarar för.
  • Att du får arvode utbetalt efter varje terminsslut baserat på de utbildningar du gått samt vilket ansvar du har i truppen.
  • Att du blir informerad av sådant som berör dig från styrelsens beslut.
  • Föreningen står för föreningskläder till ledarna efter att de gått någon form av utbildning inom gymnastiken.
  • Du tränar gratis på alla våra gruppträningspass.
  • har du barn i föreningen tränar de gratis den termin du är ledare. 

 

Hjälpledare

Som hjälpledare i föreningen ska man vara minst 13 år (fyllda under året). För att vara hjälpledare behövs inga förkunskaper eller utbildningar. Du som hjälpledare ska bistå ledare i till exempel uppvärmningsövningar, passning vid enklare moment/stationer samt uppmuntra och stötta barnen/ungdomarna i träningen. Som hjälpledare i NAGK är du även en förebild för gymnasterna och är positiv och engagerad.

 

LEDARE BAMSEGYMPA
Är du intresserad av att starta en egen Bamsegympagrupp. Fyll i vårt formulär under ANMÄL DIG TILL NAGK så kontaktar vi dig.

Vi erbjuder alla våra hjälpledare utbildning, föreningskläder, gratis träning på våra gruppträningspass samt arvode.  Som hjälpledare och ledare i föreningen tränar även alla dina barn gratis under terminen.