SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö Arbetares GK
100-årsjubileum 2024

UTHYRNING VALLBOHAGA

NAGKs GULDKORN VALLBOHAGA 
Föreningen äger sedan många år tillbaka en sommarstuga med tillhörande stor tomt ute på Vallbohagavägen 22 dit våra medlemmar välkomnas för att bada, grilla och umgås. Under somrarna har vi även öppet vår solkiosk där man kan svalka sig med glass och dricka eller varför inte en kopp kaffe och lite fika. Vi önskar att man ej fiskar från bryggan när någon badar. Varmt välkomna ut till gemenskapen med oss i NAGK! 

 

BOKA UTHYRNING 

För att hyra tomt o stuga dagtid så har vi 18-årsgräns. För att hyra kvällstid så har vi 20-årsgräns. Man får inte sova över varken i stugan eller på tomten. 

Titta i kalendern för att se om det är ledigt när ni vill boka. Mejla därefter oss på nagk@hotmail.se för att göra en bokning. Vi behöver namn, telefonnummer och vad ni önskar boka. Vi besvarar mejlen inom 24h. Betalning sker efter kontakt med oss innan tillträde till bankgiro 198-1711 eller via swish 1236526115. Märk betalningen med vallbohaga.

Vid uthyrning kommer vi och låser upp de utrymmen ni hyrt. Ni hör sedan av er till oss när ni tänker lämna så kommer vi och låser samtliga utrymmen igen. Städning sker innan ni lämnar de utrymmen ni hyrt. 

Bastu 500 kr /per dag. 400 kr för Nagk medlemmar. (vi låser upp och startar bastun inför ankomst)

Tomt och lillstuga 600 kr/per dag. 500 kr för Nagk medlemmar.
Dygnshyrning (dag plus kväll o till 12:00 dagen efter) 800 kr. 700 kr för Nagk medlemmar. Ej övernattning!

Partytält 500 kr per tillfälle.

Badning endast för NAGK medlemmar. Bli stödmedlem i föreningen 100 kr/år och familj. Swishas till 1236526115 eller via bankgiro till 198-1711 innan tillträde. (betalning ska kunna visas upp vid kontroll) Ingen förbokning krävs

 

Avbokning senast 24 h innan ankomst, vid utebliven avbokning tar vi ut en avgift på 50kr

 

Information kring utrymmen

Lillstugan: ca 20 kvm stuga med 2 matbord och sammanlagt 6 respektive 8 sittplatser. Dekorationskamin med värme, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, grill, Brandsläckare, första hjälpen kit, whiteboard med stativ.

Toalett

Dusch, omklädningsrum och bastu.

Badbrygga, liten strand.

Stor grästomt

Grillplats