SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö Arbetares GK
100 års jubileum 2024!

Som sponsor gör du en stor insats för vår förening och ditt varumärke blir en del av vår verksamhet. Ditt företag kommer att synas i vår dagliga träningsverksamhet, i våra digitala medier och inte minst i samband med våra uppskattade evenemang såsom uppvisningen i Sporthallen 2 gånger per år. Här nedan presenterar vi information om Nässjö arbetares GK,  vårt sponsorpaket och hur ditt företag blir partner och sponsor hos oss. 

 

Om Nässjö AGK 

Föreningen bildades 11 juni 1924 och har genom åren bedrivit ett framgångsrikt föreningsliv för gymnaster i alla åldrar. Idag är vi runt 400 medlemmar och bedriver barn- och truppgymnastik, cheerleading, samt gruppträning av olika slag. Vår största sektion är Truppgymnastiken där vi har utövare från 7 år och uppåt. Gymnasterna deltar kontinuerligt på tävlingar på regional nivå och våra barngrupper har vi ständigt hårt tryck till.  
Vår vision är att bedriva Gymnastik för alla vare sig man är ung eller gammal. Vi bedriver just nu vår verksamhet i olika hallen i nässjö, men ser tennishallen som vår främsta hall där vi kan utöva vår verksamhet fullt ut. 

Föreningen innehar även en sommarstugetomt ute i Vallbohaga med tillgång till klubblokal, bad och bastu. Där får våra medlemmar chans att umgås även utanför träningstiderna och skapa goda relationer till varandra och föreningen. 

 

Vårt sponsorpaket 

Vi vill att ditt partnerskap genererar ett mervärde till ditt företag och därför är vi alltid öppna för dina synpunkter och förslag för ett riktigt bra samarbete. Vi har tagit fram sponsorpaket med ett antal lösningar för att exponera ditt varumärke. Förslag på paket: 

  • Företagets logga på vår hemsida med kortare text om ert företag och länk till er hemsida. Pris:
  • Företagets logga i det tryckta material vi producerar inför tävlingar och evenemang, tex. inbjudan och programblad. Pris:
  • Omnämnande av speaker på våra tävlingar och evenemang. Pris: 
  • Företagets logga i form av klistermärke i valfri storlek på våra redskap (syns på uppvisningar samt event på stan). Pris:
  • En mindre skylt i vår entré i Tennishallen- väl synlig för våra medlemmar och deras anhöriga när de kommer till träning. Skyltens storlek motsvarar en A4. Pris: 

Produktion av skyltar och klistermärken ingår inte i priset, men vi kan hjälpa till att ta fram prisexempel. 

 

Låt oss komma igång med vårt samarbete!

Vi hoppas att presentationen ovan har gjort dig intresserad. Kontakta gärna Nässjö Arbetares GK via e-post nagk@hotmail.se. Vi ser fram emot att tillsammans komma fram till ett sponsringsavtal som gynnar ditt företag och varumärke.