SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Översikt träningsgrupper
Här beskriver vi vår gruppstruktur som utgår ifrån Gymnastikförbundets utvecklingsmodell och som möjliggör för både bredd och spets. Vi har verksamhet för alla åldrar.
 
GYMNASTIK I RÖRELSE
2023-01-15 22:26

BARNGYMNASTIK 3-7 år

Barngymnastiken är grunden för Gymnastikförbundets verksamhet.

Barngymnastik är allsidig, varierande, lekfull och utgår från barnens individuella förutsättningar.

Här skapas förutsättningar för ett aktivt liv och fysisk, social och mental utveckling. Inte bara en resurs för samhället, utan också grunden för all form av träning och verksamhet. Och bäddar för ett livslångt intresse

I vår förening bedrivs verksamhet i form av redskapsgymnastik med lek, musik och rörelse.

 

TRUPPGYMNASTIK 7 år ->

Truppgymnastiken är är en lagsport och den största tävlingsformen inom Svensk Gymnastik. Truppgymnastik en lagsport med herr, dam- och mixade klasser. Tre grenar ingår i tävlingsmomentet - fristående, tumbling och trampett. Vi erbjuder träningsgrupper med minimum ålder från 7 år och uppåt, vilka alla tränar för att tävla och längre upp i åldrarna tävla för att vinna. 

Våra trupp-grupper har förkunskapskrav och gymnastikerfarenhet från antingen vår eller annan förening är ett måste för att kunna hänga med i övningar och träningsmängd.

 

CHEERLEADING 9 år ->

Idrotten cheerleading består av bland annat momenten gymnastik, hopp, dans, bygg och akrobatik. Detta görs till musik i ett högt tempo samt ett skarpt och koncist rörelsemönster för att entusiasmerar åskådaren. 

Gruppen tränar för att ha roligt tillsammans och visar upp sig på uppvisningar inom föreningen samt på matcher och event. 

Vi erbjuder cheerleading från 9 år och uppåt och gruppen är öppen för nybörjare i mån av plats.

 

GRUPPTRÄNING 15 år (13 i vuxet sällskap) ->

Gruppträning består av en grupp med personer som tränar tillsammans med en instruktör som ansvarar för passets upplägg och musik. Musiken är en viktig del i gruppträningen, men det finns gruppträningspass där musik inte förekommer eller bara som bakgrundsmusik.

Våra pass består av en uppvärmning, rörlighet, styrka, pulshöjning, nedvarvning och stretch. Det finns pass som fokuserar enbart på styrka eller kondition, alternativt enbart danssteg. Något för alla helt enkelt. 

Hos oss betalar du ett fast pris och får träna alla olika pass som vi erbjuder. 

BARNENS SPELREGLER
2023-01-15 21:52
Föreningen följer Barnens spelregler - framtagna av Riksidrottsförbundet och BRIS
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen