Hoppa till sidans innehåll

Överflyttningar bamse, gympapatrull till trupp


Inom nagk utgår vi från ett dokument vi kallar kunskapskraven. Där listar vi vilken nivå alla olika grupper ska befinna sig på samt vilka övningar man ska lägga fokus på träningstiden. Kunskapskraven startar från gympapatrullen och uppåt i trupperna. 

Bamse 
För de barn som fyller 5 år så får man börja i gymppatrullen nästa terminstart. Via Bamsegympan har man förtur till en plats i gympapatrullen. 

Gympapatrullen

 

Ledarna i gympapatrullen och truppansvarig Frida håller kontinuerligt kontakten angående vilka barn som är redo att byta till truppverksamheten vid varje terminstart. Det finns två olika trupper som tar emot barn från gympapatrullen Rosa och Rosa2.Vi kontaktar er föräldrar via sms/mejl när vi anser att ert barn är redo för trupp. Det är alltid frivilligt att byta trupp, det vill säga att det går jättebra att tacka nej till överflyttning. Då stannar man automatiskt kvar i sin gamla trupp. Observera att ibland kan det dröja innan barn flyttas upp på grund av platsbrist. Vi höjer då istället nivån i den befintliga truppen så att barnen ändå har chans att fortsätta utvecklas.

Vid frågor kontakta Anna kraft via mejl: This is a mailto link eller truppansvarig Frida Lundqvist via mejl: This is a mailto link eller via telefon 073-0973013 (kvällstid)

Uppdaterad: 17 JAN 2019 23:26 Skribent: Frida Lundqvist
E-post: Adressen Gömd

svea_190x150

facebook2

 

 

Postadress:
Nässjö Arbetares GK - Gymnastik
Anna Kraft, Hasselgatan 9
57139 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info