Hoppa till sidans innehåll

ANMÄLAN TILL NAGK


ANSÖKAN OM PLATS I NAGK HÖSTEN 2022

Anmälan för hösten 2022 är stängd och alla våra grupper är fyllda. Välkommen tillbaka med din anmälan i december för VT 2023

BAMSEGYMPA
I Bamsegympan gympar man tillsammans med en vuxen med olika uppgifter och redskapsbanor. Bamsegympa är rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta. Vi kör både tjejer & killar i samma grupp. Vi har uppvärmning, redskapsbana, lekar & avslappning. Redskapsbanorna är allt ifrån Vargens balansbana till Lille skutts hopp spring & skutt bana. Vi har jättekul tillsammans.

En vuxen ska alltid vara med ombytt under hela passet. 

BAMSE söndagar Åkerskolan 17.00-18.00 (ålder 3-5)

BAMSE söndagar Tennishallen 9.45-10.45 (ålder 3-5)

BAMSE tisdagar Tennishallen 16.45-17.45 (ålder 3-5)

Man kan börja terminen man fyller 3 år.

___________________________________________________________________________

GYMPAPATRULLEN

Här lär vi känna de olika redskapen inom gymnastiken och jobbar mycket med vår kroppskontroll och styrka. Men också att känna sig bekväm i en grupp och ta instruktioner. Allt för bli redo att ta steget upp till våra truppgrupper. Vi tränar på matta och trampett och leker en del. Mycket grundträning och en hel del styrka behövs för att man ska kunna bli bra på hjulning och handstående med mera. Vi vill att barnen skall tycka att det är roligt samtidigt som de blir smidiga och får en bra kroppsuppfattning

GYMPAPATRULLEN söndagar Tennishallen 15.00-16.00 (ålder 5-7)

Man kan börja terminen man fyller 5år

___________________________________________________________________________

TRUPPGYMNASTIK
Genom stationsträning och lek tränar gymnasterna på gymnastikens grundövningar. Vi använder oss av redskapen bom, plint, bänkar, matta, satsbräda och trampett. Detta gör vi på ett roligt och lekfullt sätt men samtidigt med fokus på rätt teknik. Under terminen varieras övningarna i stationerna och gymnasterna utmanas med gymnastiska övningar som framåt- och bakåtkullerbytta, handstående, brygga, hjulning, ljushopp.

Nybörjartrupp måndagar Tennishallen 16.30-18 (7 år och uppåt)

Nybörjartrupp onsdagar Tennishallen 16.30-18 (7 år och uppåt)             

___________________________________________________________________________

 

CHEERLEADING

Cheerleading är en kombination av gymnastik, och koreografi/dans- med fart och energi. Genom lek tränar vi på de olika momenten inom cheerleading: bygg, dans, gymnastik och hopp.Under våra gymnastik- och byggträningar tränar vi teknik med hjälp av stationer och redskap som hjälper oss att kunna göra övningarna på mattor. Vi tränar också på timing så att vi klarar av att göra övningarna likadant och samtidigt. Vi tränar bland annat på kullerbyttor, hjulningar handstående, rondat och bryggor inom gymnastiken. Vi lär oss en dans under terminen och tränar på grundläggande hopp då vi har dans- och hoppträning. Cheerleading är en lagsport där alla behövs oavsett tidigare erfarenheter. Gruppen tränar för att ha roligt tillsammans och visar upp sig på en del uppvisningar så som matcher och event på stan.

Cheerleading söndagar Tennishallen 16-17.30 (8 år och uppåt)
___________________________________________________________________________

VUXENTRUPP

  • Nybörjaren på redskapsgymnastik
  • Tidigare tävlingsgymnast
  • Alla

Genom stationsträning tränar gymnasterna Truppgymnastik på grundnivå. Gruppen är avsedd för tjejer och killar från 15 år och uppåt och erfarenhet av gymnastik varierar från nybörjare till tidigare tävlingsgymnast. Denna grupp är till för dem som har ett intresse för gymnastik, vill lära sig mera och ha kul.

Träning sker under egen ledning, med närvarande ledare.
Vuxentrupp torsdagar Tennishallen hall 2,  19-20.30 (15 år och uppåt) 

Anmälan NAGK

 

 

Uppdaterad: 15 JAN 2019 00:23 Skribent: Frida Lundqvist
E-post: Adressen Gömd

svea_190x150

facebook2

 

 

Postadress:
Nässjö Arbetares GK - Gymnastik
Anna Kraft, Hasselgatan 9
57139 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info