Hoppa till sidans innehåll

Höstterminen 21

16 AUG 2021 09:20
Dags att starta terminen igen. Vi har för närvarande fullt i alla våra grupper. Eftersom vi under terminen kommer byta system för anmälan så har vi även stängt vår kö.
  • Uppdaterad: 16 AUG 2021 09:20

Vi har angenäma men tråkiga problem i och med att vi tyvärr inte kan ta in några nya gymnaster. Vi ställer alltså inga mer i kö till vår verksamhet nu. Utan hänvisar till anmälan i Januari 2022 för vårterminen.

Vi söker hela tiden nya ledare och även halltider för att kunna utöka vår verksamhet.

Som det är nu har vi en jättelång kö och alla som står i kön nu eller har skickat in mail om anmälan fram till idag ( som inte har fått svar redan) kommer få svar om hur vi hanterar er anmälan.

Men vi har alltså stängt vår kö till våra gymnastikgrupper (barn/bamse, och truppgrupper.) Vi kommer i December gå ut med information om hur anmälan kan göras för vårterminen 2022.

Cheerleadingen är inte riktigt full ännu så där kan man fortfarande anmäla sig.

Vi planerar för start av gympapatrull & truppgrupperna vecka 34. Info kommer till gymnaster som gick föregående termin.

Vi planerar även start av Bamsegympan men eftersom man håller på att renovera i Tennishallen så avvaktar vi med ett startdatum. Gäller även åkergrupperna. Info kommer till er som gick hos oss tidigare.

Gruppträningen i Tennishallen startar vecka 35

Som sagt så söker vi flera ledare allt från Bamsegympa-ledare till Gruppträningsledare. Känner du att du vill tillhöra vårt gäng så skicka mail till: This is a mailto link

Skribent: Anna Kraft
E-post: Adressen Gömd

svea_190x150

facebook2

 

 

Postadress:
Nässjö Arbetares GK - Gymnastik
Anna Kraft, Hasselgatan 9
57139 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info