Hoppa till sidans innehåll

DOMARUTBILDNING 15/9

31 AUG 2019 15:16
Gymnastikförbundet sydost har beslutat att för att en förening ska få tävla så måste man ha utbildade domare. Därför vill vi nu skicka så många som möjligt på utbildning.
  • Uppdaterad: 31 AUG 2019 15:16

Söndagen den 15 september så går steg 1 i Jönköping.

Eftersom våra ledare är unga är det inte många som kan gå. Vi är en liten förening och behöver också ledare till att passa på tävlingarna. Vi har några ledare som ska gå denna utbildning men vill också vädja till er föräldrar att gå utbildningen.

Utdrag från kursbeskrivningen: "Detta är en 1-dags utbildning med fokus på en enkel teoretisk genomgång av de viktigaste delarna i bedömningsreglementet och tävlingspärmen. Målet är att deltagarna ska få en ökad förståelse av bedömning och vilka regler det är som styr våra tävlingar, samt att deltagarna ska vara väl förberedda och motiveras att gå vidare till steg 2 i utbildningsstegen. Efter genomförd steg 1 utbildning behöver du gå vidare till steg 2 för att kunna döma på vissa regionstävlingar. Observeraatt du inte blir utbildad domare efter steg 1 utbildningen, dock är steg 1 ett krav för nya domare för att kunna gå vidare till steg 2.

Du som har gått steg 1 utbildning får döma våra nybörjartävlingar (nivå 7-8) i GF Sydost. 

Inga förkunskaper krävs utan kursen riktar sig till tränare, föräldrar och andra intresserade som vill få en insikt i hur bedömning går till och vilka regler det är som styr tävlingarna. T.ex. var man kan hitta information om avdrag, övningskrav och övriga styrdokument som styr våra tävlingar."

Hoppas att ni föräldrar eller storasyskon (15 år och över) vill gå utbildningen. Dels för att kunna dömma tävlingar men även för att förstå när era gymnaster tävlar vad det är domarna tittar på.

Anmäl er till: This is a mailto link

Skribent: Anna Kraft
Epost: Adressen Gömd

svea_190x150

facebook2

 

 

Postadress:
Nässjö Arbetares GK - Gymnastik
Anna Kraft, Hasselgatan 9
57139 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info